Objekte me qera

IBCM ofron hapësira me qera të cilësisë së lartë dhe të pajisura për takime, ngjarje në Mitrovicën jugore dhe atë veriore. Ne ofrojmë mundësi fleksibile të qiramarrjes që ju përshtaten nevojave tuaja, me marrëveshje afatshkurtra dhe afatgjate.

Objektet tona moderne, të vendosura në kampuset e bukura dhe me cilësi europiane, janë të përshtatshme për nevoja të ndryshme biznesi, përfshirë:

 • Takimet
 • Konferencat
 • Trajnimet
 • Punëtoritë
 • Zyrat
 • Dhe ngjarje tjera

Objektet tona janë të pajisura me: projektorë; ngrohje dhe ajër të kondicionuar; karrige, banka, tavolina dhe tabela; si dhe ndriqim natyral. Ofrojmë edhe përkrahje teknike.

Më poshtë mund të gjeni detajet se çka ofrojnë kampuset tona, përfshirë fotot dhe detajet e kontaktit.

Kampusi i jugut

 • Amfiteatri (255 ulëse, hapësirë projektimi prej 5.45 m2, sistem zërimi, mikrofonë ajror, pajisje prezantimi, dy hyrje ndaras, hapësirë për media dhe përkthyes)
 • Sallë konferencash (85.m2 / deri 60 ulëse)
 • Hapësirë për ushqim (35 ulëse me tavolina, pajisjet e kuzhinës përfshijnë: frigorifer, mikrovalë, furrë, grill elektrik, toster, enëlarëse dhe pjata, lugë, thika etj)
 • Sallë kompjuterësh (22 kompjuterë)
 • Një mori hapësirash tjera shumëfunksionale (kontaktoni për më shumë detaje)

_mgl0024 _mgl0098 img_1469 _mgl0090 _mgl0088 _mgl0047 canteen-jan2017 _mgl0094 _mgl0058

Për më shumë informata rreth marrjes me qera të objekteve në kampusin e jugut si dhe për ofertë, ju lutemi kontaktoni ztr. Dan Qarkaj në d.qarkaj@ibcmitrovica.eu ose telefononi në 028 534 834.

Kampusi i veriut

 • Salla e konferencës (200 m2, me kapacitet deri 100 persona)
 • Hapësira zyresh (2 x 43 m2; 1 x 120 m2; 1 x 60 m2),
 • Sallë kompjuterësh (22 kompjuterë, smartboard, projektorë)
 • Hapësirë ushqimi shumëfunksionale, përfshirë pajisjet për përgatitje të ushqimit (72 karrige me tavlona; pajisje kuzhine përfshirë mikrovalë, frigorifer, furrë elektrike, grill, pjata, lugë, piruna, thika etj.)
 • Një mori hapësirash tjera shumëfunksionale (na kontaktoni për më shumë detaje)

dsc_1436img_1500img_1519img_1513IMG_1496Lobbydsc_7254dsc_7258

Për më shumë informata rreth marrjes me qera të objekteve në kampusin e veriut si dhe për ofertë, ju lutemi kontaktoni znj. Mirjana Krsmanovic në m.krsmanovic@ibcmitrovica.eu ose telefononi në 028 409 013

 

IBCM

IBCM