Klubi i Biznesit të IBCM-së – Janar 2015

Klubi i Biznesit të IBCM-së e filloi vitin 2015 me plot fytyra të reja: edicioni i parë i klubit në kampusin e jugut, kishte një mori plesëmarrësish të rinj dhe u shqua me plot diskutime në disa prej problemeve të medias digjitale për bizneset lokale.

IBCM

IBCM