Aplikimi për studime dhe bursa tani është i hapur!

Aplikimi për studim për vitin akademik 2016 tani është i hapur! Bursa të plota do të ofrohen për gjashtë aplikantët më të mirë që e kalojnë provimin pranues dhe regjistrohen para 31 majit!!

IBCM

IBCM