• IBCM në gjendje të vazhdojë këtë vit akademik

  August 18, 2017

  Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë (IBCM) ka kënaqësinë të njoftoj se Komisioni Evropi...

  Read more
 • Vizitë Studimore: Studentët e Marketingut dhe Menaxhmentit vizituan Johnson Electric në Nish

  May 1, 2017

  Të martën me 25 prill, studentët e IBCM vizituan plantacionin në Nish, të kompanisë multi-milionëshe...

  Read more
 • Vizitë studimore: Studentët e Administratës Publike vizituan Agjencinë Anti-Korrupsion

  April 29, 2017

  Të premtën, me 21 Prill 2017, studentët e drejtimit Administratë Publike në IBCM vizituan zyret e Ag...

  Read more
 • IBCM vazhdon bashkëpunimin me Këshillin Danez për Refugjatë

  April 4, 2017

  IBCM ka kënaqësinë të ju njoftoj për vazhdimin dhe forcimin e bashkëpunimit me Këshillin Danez për R...

  Read more
 • Njoftim për vdekjen e kolegut dhe shokut tonë, Bekim Mustafa

  March 24, 2017

  Me pikëllim të thellë, njoftojmë se ka ndërruar jetë kolegu dhe miku ynë Bekim Mustafa. Bekimi nd...

  Read more
 • Klubi i Biznesit të IBCM-së mars 2017: “Menaxhimi i konfliktit në vendin e punës”

  March 9, 2017

  Kampusi i IBCM-së në jug | E mërkurë 15 mars 2017 | 16:00 – 17:30 Udhëhequr nga Rinor Qehaja  ...

  Read more
 • “Unë jam super e ngazëllyer për të filluar semestrin e praktikës!”

  March 2, 2017

  Është mars, që do të thotë se "semestri i praktikës" ka filluar në IBCM! Shumë nga studentët tanë të...

  Read more
 • “I jam mirënjohëse IBCM për këtë eksperience ndërkombëtare kaq të dobishme dhe të pabesueshme”

  February 22, 2017

  IBCM mirpëpret tre studentë të drejtimit International Sales and Marketing të cilët u kthyen nga Dan...

  Read more
 • Lansohet “English Academy 2017”

  February 14, 2017

  IBCM ka lansuar IBCM English Academy 2017. I udhëhequr nga mësimdhënësja e anglishtes, programi 8 ja...

  Read more
 • IBCM dhe ISCAP nga Portugalia nënshkruajnë marrëveshjen për këmbim ndërkombëtar

  February 8, 2017

  IBCM ka kënaqësinë që të njoftoj për marrëveshjen e re për këmbim ndërkombëtar të studentëve dhe sta...

  Read more
 • Një përshtypje e mirë: IBCM mirëpret 125 studentë ndërkombëtar të studimeve Master

  January 25, 2017

  Me 23 Janar 2017, IBCM kishte kenaqësinë që të mirëpres 125 studentë të mbi 50 kombësive të ndryshme...

  Read more
 • Studentët e IBCM-së prezantojnë në konferencën e OSBE në Vjenë

  January 19, 2017

  Dy studentë të IBCM-së kanë marrë pjesë në konferencën e OSCE Access to Information: Measuring Progr...

  Read more
 • IBCM Career Day Ndërlidh Studentët e Talentuar me Bizneset Lokale

  December 15, 2016

  E merkurë 14 Dhjetor 2016, International Business College Mitrovica (IBCM) oganizoi Ditën e Karrier...

  Read more
 • Diplomimi Academy Profession 2016!

  December 14, 2016

  E mërkurë, 7 dhjetor 2016 International Business College Mitrovica (IBCM) ka kënaqësinë të fe...

  Read more
 • Studentët “Gatuajnë një Biznes” për Javën Globale të Ndërmarrësisë 2016

  November 18, 2016

  Të mërkurën me 16 nëntor, ishim nikoqir për herë të dytë me radhë të garës 'Mitrovica Master Chef – ...

  Read more
 • Këmbimi i stafit në Danimarkë: “Përfaqësimi i IBCM-së më bëri të kuptoj se sa unik është kolegji ynë!”

  November 3, 2016

  3 nëntor 2016 Në tetor, stafi i IBCM-së Mirjana Krsmanovic Asistente e Drejtoreshës dhe Shefe e A...

  Read more
 • Profesoresha nga Danimarka viziton IBCM-në

  November 1, 2016

  21 tetor, 2016 Këtë javë, patëm kënaqësinë të mirëpresim profesoreshën Vibeke Syppli Enrum nga in...

  Read more
 • Ligjëratë: ‘Sundimi i Ligjit ne Demokracitë Moderne’ nga avokati amerikan Robert Higdon

  October 28, 2016

  Të martën më 25 tetor, me shumë kënaqësi mirëpritëm për një ligjeratë, Z. Robert J. Higdon, ish asis...

  Read more
 • Hapet kampusi i ri i IBCM-së!

  October 3, 2016

  Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë që objekti i ri i kampusit të jugut të IBCM-së është hapur për vitin...

  Read more
 • “Pa IBCM-në, Europa do të ishte vetëm një ëndërr”

  September 2, 2016

  I mirëpresim Blond Kavajën, Erza Selmanin dhe Fatbardha Gashin nga këmbimi i tyre studimor në Danima...

  Read more
 • Studentët e rinj rrëfejnë pse dëshirojnë të studiojnë në IBCM

  August 10, 2016

  Komuniteti i IBCM-së është në rritje e sipër më shumë se kurrë më parë! IBCM po pranon një numër të ...

  Read more
 • Njoftim, vdes e diplomuara e IBCM-së Dardana Përteshoni

  June 27, 2016

  I nderuar komunitet i IBCM-së,   Me dhembje dhe pikëllim të thellë ju njoftojmë...

  Read more
 • Departamenti i Administratës Publike të IBCM-së feston Ditën e Shërbimit Publik të Kombeve të Bashkuara

  June 27, 2016

  DeparIBCM Public Administratës Publike të IBCM-së përgatit studentët për punë në sektorin publik dhe...

  Read more
 • Vizita në terren e programit Marketing dhe Menaxhment në Fabrikën Philip Morris në Nish

  June 27, 2016

  Studentët e programit marketing dhe Menaxhment nga Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë kanë...

  Read more
 • Diplomon gjenerata e tretë e IBCM-së: Ata besuan që mund të ja dalin, dhe ja dolën!

  June 27, 2016

  IBCM ka kënaqësinë të njoftoj se ka diplomuar gjenerata e 3të e studentëve Baçelor! Të diplomuari...

  Read more
 • IBCM mbanë konferencën për të rinjë që eksploron zgjidhjet e suksesit të botës reale

  June 27, 2016

  8 & 9 qershor 2016 http://mitrovicainnovations16.ibcmitrovica.eu/ Javën e kaluar, Kolegji Ndër...

  Read more
 • Duke festuar suksesin e programit të IBCM-së: Anglishtja për shkolla të mesme!

  June 27, 2016

  Muaji maj ka shënuar fundin e programit IBCM-së për gjuhë angleze për shkollat e mesme në kampusin e...

  Read more
 • Brucoshët e IBCM-së fitojnë vendin e dytë në garën Markstrat

  June 3, 2016

  Jemi shumë krenarë me studentët tanë! Që nga fillimi, brucoshët e IBCM-së po na tregojnë sa janë kre...

  Read more
 • Udhëtimi në terren në Maqedoni

  May 25, 2016

  Një grup prej tridhjetë studentësh të IBCM-së kanë qenë në një vizitë në terren prej dy ditësh në Te...

  Read more
 • Intervistë me ligjëruesin finlandez ztr. Harri Tuomola

  May 23, 2016

  Fillimisht a mund të prezanotheni ju lutem! Unë quhem Harri Tuomola dhe jam ligjërues në programi...

  Read more
 • Inovacionet e Mitrovicës, Zbulimi i potencialit të të rinjëve

  May 20, 2016

  IBCM do të organizoj konferencën interaktive më 8 dhe 9 qershor që do të bashkoj ekspertët e edu...

  Read more
 • Shkolla Pranverore në Lituani: Zhvillimi i Agjentëve Inovativ për NVM-të

  May 16, 2016

  Tre të diplomuarit e IBCM-së dhe dy mësimdhënëset kanë qenë në Vilniu, Lituani për të marë pjesë në ...

  Read more
 • Intervistë me Caroline Finn- Mësimdhënëse e anglishtes në programin e shkollave të mesme

  May 16, 2016

  A mund të prezantoheni? Unë quhem Caroline Finn dhe vij nga Sligo në pjesën Veri-Përendimore të Irl...

  Read more
 • Të punosh me ujërat e zeza: Vizita në terren e studentëve të Menaxhimit të Mjedisit dhe Bujqësisë

  May 13, 2016

  Një grup prej trembëdhjetë studentësh të IBCM-së të semestrit të 2të të drejtimit Menaxhim i Mjedisi...

  Read more
 • Agjentët e Inovacionit në Lituani: Të diplomuarit dhe mësimdhënësit e IBCM-së në shkollën pranverore

  May 5, 2016

  Të diplomuarit dhe mësimdhënësit e IBCM-së po qëndrojnë në Vilnius, Lituani nga 2 maji në shkollën S...

  Read more
 • Mësimi i praktikave udhëheqëse: Vizita në teren e studentëve të Mjedisit dhe Agrikulturës

  May 3, 2016

  Një grup prej 18 studentësh të IBCM-së kanë bërë vizitë në teren tek dy organizata të rëndësishme bu...

  Read more
 • Aplikimi për studime dhe bursa tani është i hapur!

  April 29, 2016

  Aplikimi për studim për vitin akademik 2016 tani është i hapur! Bursa të plota do të ofrohen për g...

  Read more
 • Tre studentë të IBCM-së fitojnë bursa të Erasmus+ për një semestër në Danimarkë

  April 26, 2016

  Tre studentë të IBCM-së janë në Danimarkë në bursa të plota këmbimi. Përmes programit Erasmus+ stude...

  Read more
 • Urime për tre të diplomuarit e IBCM-së që kanë fituar bursa të plota!

  April 25, 2016

  Kemi kënaqësinë që të ju njoftojmë se tre të diplomuarit e IBCM-së kanë fituar bursa të plota në pro...

  Read more
 • Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2016 & Workshopi i IBCM-së

  April 25, 2016

  Stafi dhe studentët e IBCM-së kanë kaluar disa ditë edukimi dhe plot argëtim në Panairin e Shkencës ...

  Read more
 • DITA INFORMUESE E IBCM-së

  April 25, 2016

  Të Mërkurën, me 27 Prill 2016, IBCM fton të gjithë studentët e interesuar për t'u regjistruar në...

  Read more
 • Shpërblimet e Ekselencës Akademike

  April 5, 2016

  IBCM ofron bursa të plota për TOP DHJETË studentët që regjistrohen në 2016! Bursat ofrohen pë...

  Read more
 • Profesoresha e IBCM-së prezanton idenë fituese në Ceremoninë e Çmimeve Inovative në OECD

  February 15, 2016

  Dr. Mihone Kerolli-Mustafa, Shefe e Departamentit të Mjedisit dhe Menaxhimit të Agrikulturës (EAM) n...

  Read more
 • Mos urreni, debatoni! Studentët e IBCM-së shkojnë në Beograd

  February 15, 2016

  Tetë studentë të IBCM-së kanë marrë pjesë në projekt që nga shtatori 2015, dhe gjithashtu kanë marrë...

  Read more
 • Gara për sllogan të IBCM-së

  February 3, 2016

  Jemi duke u përgatitur për materialin promovues të kampanjës 2016 për IBCM, dhe na duhet një sllogan...

  Read more
 • 107 ditë deri në hapjen e kampusit të IBCM-së në jug të Mitrovicës!

  February 3, 2016

  Këtë pranverë, IBCM do të hap kampusin e sapondërtuar dhe modern në jug të Mitrovicës. I vendosur në...

  Read more
 • Ndërmarrësit lokal dhe studentët mësojnë se si të reklamojnë veten e tyre në Ditën e Karrierës dhe Klubin e Biznesit

  December 15, 2015

  Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë (IBCM) organizoi ngjarjen e përbashkët të Ditës së Karr...

  Read more
 • “Dialog Biznesi”- Klubi i Biznesit Jug

  October 29, 2015

  IBCM ju fton në Klubin e Biznesit më 30 tetor 2015, në orën 13:00 në kampusin e jugut të IBCM-së...

  Read more
 • Tema e Klubit të Biznesit këtë muaj: “Zhvillimi i planit të suksesshëm të biznesit”

  October 20, 2015

  Ftoheni të ndiqni Klubin e Biznesit të IBCM-së më 22 tetor 2015, në orën 15:00 në kampusin e veriut ...

  Read more
 • “Dialog Biznesi”- Klubi i Biznesit të IBCM-së Veri

  October 14, 2015

  Klubi i Biznesit të IBCM-së është mbajtur më 30 shtator në kampusin e veriut me temën "Dialogu i Biz...

  Read more
 • Provimet pranuese të radhës në IBCM mbahen më 12 dhe 15 tetor- Apliko Tani!

  October 14, 2015

  Ju kujtojmë se IBCM është duke pranuar aplikimet për studime të rregullta që fillojnë në tetor 2015,...

  Read more
 • IBCM mbanë konferencën e parë shkencore ndërkombëtare rreth zhvillimit të qëndrueshëm

  September 21, 2015

  18 Shtator 2015 Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë (IBCM) ka mbajtur konferencën dhe pu...

  Read more
 • DITA INFORMUESE E IBCM-së (23 shtator 2015, ora 14:00)

  September 17, 2015

  IBCM fton të gjithë studentët e interesuar në DITËN INFORMUESE që do të mbahet më 23 qeshor në k...

  Read more
 • MITROVICA INNOVATIONS SCIENTIFIC International Conference (MISIC)

  September 16, 2015

  MITROVICA INNOVATIONS SCIENTIFIC International Conference (MISIC) është konferencë shkencore ndërkom...

  Read more
 • DITA INFORMUESE E IBCM-së (22 qeshor, 2015, ora 15:00)

  June 19, 2015

  IBCM fton të gjithë studentët e interesuar në DITËN INFORMUESE që do të mbahet më 22 qeshor në k...

  Read more
 • U mbajt konferenca e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë ‘INOVACIONET E MITROVICËS 2015: ZOTËSI, ZOTËSI, ZOTËSI

  June 17, 2015

  Konferenca u mbajt më 12 qeshor në restaurant LUX, në jug të Mitrovicës, dhe më 13 qeshor në kam...

  Read more
 • Marketingu gueril: Si ta përmirësoni biznesin tuaj lirë dhe efektshëm!

  June 1, 2015

  Më 28 maj 2015, IBCM mbajti Klubin e Biznesit, ku u diskutua tema: "Marketingu gueril: Si ta përmirë...

  Read more
 • P&P me ligjëruesit e vitit, Jelena Gjokiç dhe Nermin Begoviç

  June 1, 2015

  Gjatë ceremonisë së diplomimit Baçelor 2015, është dhënë çmimi Mësimdhënësi më i Mirë, 'sipas nomini...

  Read more
 • Ceremonia e diplomimit Baçelor 2015 shënon arritjen akademike të 67 studentëve

  May 25, 2015

  Më 22 maj 2015, Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë mbajti ceremoninë e diplomimit të dytë ...

  Read more
 • Studentët e drejtimit Menaxhim i Mjedisit dhe Agrikulturës marrin një mësim në terren në Islandë

  May 14, 2015

  14 Maj 2015 Ditari studentor i mirrësjellur nga studentë e IBCM-së. Në momentin që arritëm...

  Read more
 • Studentët e IBCM-it për Ditën Ndërkombëtare të Tokës

  April 27, 2015

  Studentët e IBCM-it, shumica të drejtimit Menagjment i Mjedisit dhe Agrikulturës, në bashkpunim me K...

  Read more
 • Kursi i gjuhës angleze i financuar nga Roma Versitas përfundojë me diplomim

  April 23, 2015

  Kolegji Ndërkomëtarë i Biznesit Mitrovicë (IBCM), këtë javë përfundojë dhënien e kurseve të gjuhës a...

  Read more
 • Raporti i vizitës së studentëve të IBCM-it në Kopaonik

  April 21, 2015

  Dita e 1-rë Udhetimi i skijimit në Kopaonik ka filluar herët, rreth orës 8 në mëngjesë. Ne të gji...

  Read more
 • Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjis ztr. Arsim Bajrami vizitoi Kolegjin Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë – IBCM

  March 9, 2015

  Me datën 5 mars 2015, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i Republikës së Kosovës, ztr...

  Read more
 • IBCM në partneritetin ERASMUS+: Zhvillimi i agjentëve inovativ për NVM-të (DIGAS)

  February 5, 2015

  Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë (IBCM), përmes SPARK-ut, është pjesë e partneritetit të...

  Read more
 • Klubi i Biznesit të IBCM-së – Janar 2015

  February 2, 2015

  Klubi i Biznesit të IBCM-së e filloi vitin 2015 me plot fytyra të reja: edicioni i parë i klubit në ...

  Read more
 • IBCM Klubi i Biznesit Janar 2015 – Kampusi Jug

  January 27, 2015

  Biznismen dhe ndërrmarrës të Mitrovicës: Me 28 janar 2015 IBCM Klubi i Biznesit rikthehet me ambi...

  Read more
 • IBCM Klubi i Biznesit

  January 26, 2015

  Biznismen dhe ndërrmarrës të Mitrovicës: Me 28 janar 2015 IBCM Klubi i Biznesit rikthehet me ambi...

  Read more
 • Të rinjtë e Mitrovicës eksplorojnë mundësitë e punësimit në Ditën e Karrierës së IBCM

  November 26, 2014

  Kolegji Ndërkombëtar i Biznesit në Mitrovicë për herë të parë ka organizuar Ditën e Karrierës, duke ...

  Read more
 • Brukseli hap dyert

  August 29, 2014

  Students from the International Business College Mitrovica recently visited Brussels, the de facto c...

  Read more
 • IBCM Conference 2014 AGRIBUSINESS OPPORTUNITIES UNLIMITED?

  August 29, 2014

  IBCM International Business College Mitrovica Conference 2014 AGRIBUSINESS OPPORTUNITIES UNLIMITE...

  Read more
 • INTERNATIONAL EXPERIENCE FOR IBCM STUDENTS

  August 29, 2014

  Eight IBCM students are currently attending the 3-week summer in SPACE project in Mikkeli, Finland t...

  Read more
 • IBCM moves to Google Apps

  August 29, 2014

  We are excited to announce that as of this week the International Business College Mitrovica has mov...

  Read more
IBCM

IBCM