• Klubi i Biznesit të IBCM-së mars 2017: “Menaxhimi i konfliktit në vendin e punës”

  March 9, 2017

  Kampusi i IBCM-së në jug | E mërkurë 15 mars 2017 | 16:00 – 17:30 Udhëhequr nga Rinor Qehaja  ...

  Read more
 • “Dialog Biznesi”- Klubi i Biznesit Jug

  October 29, 2015

  IBCM ju fton në Klubin e Biznesit më 30 tetor 2015, në orën 13:00 në kampusin e jugut të IBCM-së...

  Read more
 • Tema e Klubit të Biznesit këtë muaj: “Zhvillimi i planit të suksesshëm të biznesit”

  October 20, 2015

  Ftoheni të ndiqni Klubin e Biznesit të IBCM-së më 22 tetor 2015, në orën 15:00 në kampusin e veriut ...

  Read more
 • “Dialog Biznesi”- Klubi i Biznesit të IBCM-së Veri

  October 14, 2015

  Klubi i Biznesit të IBCM-së është mbajtur më 30 shtator në kampusin e veriut me temën "Dialogu i Biz...

  Read more
 • Marketingu gueril: Si ta përmirësoni biznesin tuaj lirë dhe efektshëm!

  June 1, 2015

  Më 28 maj 2015, IBCM mbajti Klubin e Biznesit, ku u diskutua tema: "Marketingu gueril: Si ta përmirë...

  Read more
 • Klubi i Biznesit të IBCM-së – Janar 2015

  February 2, 2015

  Klubi i Biznesit të IBCM-së e filloi vitin 2015 me plot fytyra të reja: edicioni i parë i klubit në ...

  Read more
 • IBCM Klubi i Biznesit Janar 2015 – Kampusi Jug

  January 27, 2015

  Biznismen dhe ndërrmarrës të Mitrovicës: Me 28 janar 2015 IBCM Klubi i Biznesit rikthehet me ambi...

  Read more
IBCM

IBCM