Klubi i Biznesit të IBCM-së mars 2017: “Menaxhimi i konfliktit në vendin e punës”

Lansohet “English Academy 2017”

IBCM dhe ISCAP nga Portugalia nënshkruajnë marrëveshjen për këmbim ndërkombëtar

IBCM

IBCM